Collega’s aan het woord

Irma Reekers

Office manager
Werken bij Titan Projects
Irma ziet hoe snel Titan Projects zich ontwikkelt. “Dat komt door de kwaliteit, die we leveren. Men ziet onze passie, men voelt die energie! Er zijn, in de wereld, maar weinig bedrijven die kunnen wat wij kunnen. Wij doen iets speciaals. “ En na een korte pauze: “Ja. Dat is wat je voelt als je hier binnen loopt: passie. Energie. Positiviteit.”
Lees meer

Alex Bakker

Business Unit Manager
Werken bij Titan Projects
“Na de verhuizing van Sneek naar Bolsward eind 2020 zijn in enkele maanden alle certificeringen voor de werkplaats behaald en daarmee kunnen we, met name die kritische high-end producten hier in Bolsward maken. Het is bewonderingswaardig hoe we alles logistiek in een paar maanden hebben gerealiseerd. Nu zijn we nóg flexibeler en kunnen we nóg hogere kwaliteit leveren.”
Lees meer

Klaas Dijkstra

IWE / Surveyor
Werken bij Titan Projects
“Ik ben blij dat het allemaal goed verlopen is. Tijdens de audit werd ik flink bevraagd op mijn kennis van de regels. Om het fabricageproces te laten zien ben ik met mijn telefoon door de werkplaats gelopen, terwijl de auditor vertelde wat hij wilde zien. Het was heel erg intensief, maar het resulteerde in de U-stamp certificatie.”
Lees meer

Stef Jozef Gijselaers

Leerling allround constructiewerker
Stef Jozef Gijselaers
“Ik moet een zeecontainer ombouwen tot een prototype zoutzuiveringsinstallatie.” Een flinke verantwoordelijkheid, want als het systeem bevalt volgen er meer bestellingen. Uiteraard onder de professionele begeleiding van de meer ervaren Titan-medewerkers is het wel een project dat Stef zelf mag aanpakken. “Dat is een prachtige uitdaging!”
Lees meer

Idsert Wijnja

Mechanical engineer
Idsert Wijnja
“Het is geen wonder dat de klanten tevreden zijn en dat Titan groeit met een aan het onvoorstelbare grenzende snelheid. Die groei is een gevolg van één van de meest in het oog springende kenmerken van Titan: ambitie! Je merkt aan alles dat we streven naar het hoogste. Dat geeft heel veel energie! Waar anderen afhaken, pakken wij de uitdaging op! Wij vinden de oplossing! Als je de vraag stelt wie je moet hebben, is het antwoord; Titan!”
Lees meer

Reyer van der Eems

Projectmanager
reyer van der eems
“Het begon met een klein team, wat kleinere projecten, maar direct al met een groot ‘familiegevoel’. Ik ben van mening dat je, als je op een leuke manier met elkaar omgaat veel meer werk verzet, dan wanneer je elkaar alleen begroet als je binnenkomt en ’s avonds als je weer weg gaat.”
Lees meer

Erwin Radersma

Gecertificeerd lasser
Werken bij Titan Projects
“De kwaliteit ligt hoog, maar we moeten altijd streven naar nog hoger. Als ik een las leg, dan waardeer ik die nooit met een 10. Meestal met een 9. Omdat ik vind dat het altijd beter kan.” Op de vraag wat er zou gebeuren als hij die perfecte 10 wel ooit haalt antwoordt Erwin: “Dan gaan we voor de 11”.
Lees meer