Werken bij Titan Projects

Over Titan Projects

Geschiedenis van Titan Projects

Titan Projects is opgericht in 2002 in Sneek. Het bedrijf ontstond uit NNRI (Noord Nederlandse Roestvast Staal Industrie). De beste mensen hebben hun krachten gebundeld en zo werd het fundament gelegd voor Titan Projects.

Een verantwoord beleid, de voortdurende ontwikkeling van kennis binnen het bedrijf en het streven naar de allerbeste kwaliteit, de beste apparatuur, de beste medewerkers en onze transparante manier van werken heeft ervoor gezorgd dat Titan Projects bekend staat als een betrouwbare partner met de beste technische oplossingen.

Met onze ervaring en expertise tellen we mee. Wereldwijd. We hebben overal ter wereld al laten zien waartoe wij in staat zijn. Van Noord-Amerika tot het Midden-Oosten van Europa tot Japan.

In 2020 zijn we verhuisd van Sneek naar Bolsward.

Werken bij Titan Projects

Missie en visie

Titan Projects is een koploper in de procesindustrie op het gebied van apparaten- en systeembouw voor de chemische, petrochemische en food industrie. We bedenken oplossingen voor nieuwbouw, revisie, optimalisatie en ombouw van bestaande installaties en het onderhoud daarvan.

Door open transparant te werken kunnen wij succesvol zijn. Wij zullen uitdagingen nooit uit de weg gaan om het gewenste resultaat te bereiken. Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat de samenwerking met onze partners en onze klanten ervoor zorgt dat het succes blijvend is.

Slim gebruik van de meest geschikte materialen en technieken in combinatie met efficiënt energieverbruik resulteert in een lage total cost of ownership met een minimale belasting voor het milieu.